Logo

Ned. Rijnlander- Eksterkonijn- en Japannerclub

japanner

Home

Vereniging

Bestuur

Rassen

Clubcompetitie

1e clubshow

2e clubshow

Fokkersdag

Tekeningrassendag

Lid worden?

Links

Gastenboek

Op deze pagina willen we uitslagen melden van leden van onze vereniging. Dus weet of bent u iemand die een succes behaald heeft op een show, geeft dat dan door aan j.a.m.mars@online.nl en we plaatsen het op de site!

                                BEHAALDE RESULTATEN

Op de Rammen en Berenshow van 24 februari te Nunspeet waren 3 Rijnlanders ingezonden. J. Heeringa had de fraaiste. Deze Rijnlander werd tevens fraaiste dier van de Show. A. de Vos voorzag deze dieren van een beoordeling.

Op de Tekeningrassen-show in Tiel wist A. Hoogendijk met een Rijnlander zwart/geel het op 2 na mooiste Tekeningdier te brengen. De fraaiste Japanner was van R. Halbersma en het fraaiste Eksterkonijn was van D. Nicolai. Een verslag zal t.z.t. in o.a. KDM verschijnen. Fraaie Rijnlanders werden er ook gebracht door H. Verrijdt, S. Bijzitter, H. Höflich en G.Mulder. Fraaie Japanners werden er gebracht door  N.v/d Dool, T. Knoot en S. Luchtenberg.

Op een open TT in Noord Brabant wist H. Verrijdt wist met een Rijnlander een fel begeerd U predicaat te halen.

Op de Gelderlandshow 2018 waren 4 Rijnlanders ingeschreven. J. G. Derksen  keurde deze dieren. L. Vorstenbosch had de fraaiste met F 95,5 punten.

Op de Wieringerland show op 11  november 2017waren 2 Rijnlanders, 4 Japanners en 2 Eksterkonijnen ingeschreven. De dieren werden van een predicaat voorzien door G.E.A. Grooten.De fraaiste was een Japanner  van R. de Maaijer met F 95,5 punten. Het fraaiste Eksterkonijn was ook van R. de Maaijer met F 95 punten. De fraaiste Rijnlander was van Remond de Maaijer met een ZG 94,5 punten.

Op de vechtdalshow waren 12 Japanners ingeschreven. Ze werden gekeurd door R. Meijer. De fraaiste Japanner was van Niels van den Dool.

Op de Midden veluweshow waren 3 Rijnlanders blauw ingeschreven. De fraaiste was van G. Mulder met F 95,5 punten.

Op de IJsselvliedtshow te Wezep waren 9 Japanners en 9 Rijnlanders ingeschreven. DE dieren werden gekeurd door H.G.M. de Klein. De fraaiste Japanner was een man oud van Stefan Luchtenberg met als predicaat F en 96 punten. De fraaiste Rijnlander was een Rijnlander blauw van G. Mulder , man jong met F 95,5.

Rijnlander blauw-geel


rijnlander zwart-geel


Eksterkonijn laatst bijgewerkt  26/03/2018

Copyright © 2010 Ned. Rijnlander Eksterkonijn en Japannerclub
door Webdesign Sidi, mjvanloo