Logo

Ned. Rijnlander- Eksterkonijn- en Japannerclub

japanner

Home

Vereniging

Bestuur

Rassen

Clubcompetitie

1e clubshow

2e clubshow

Fokkersdag

Tekeningrassendag

Lid worden?

Links

Gastenboek

Op deze pagina willen we uitslagen melden van leden van onze vereniging. Dus weet of bent u iemand die een succes behaald heeft op een show, geeft dat dan door aan j.a.m.mars@online.nl en we plaatsen het op de site!

                                BEHAALDE RESULTATEN


Toon Knoot stopt met de fok van Japanners. Indien u belangstelling heeft voor zijn dieren kunt u contact met hem opnemen..

Het is nog mogelijk om digitaal in te schrijven voor ONETO. Sluiting hiervoor is op maandag 24 november 2020 om 0:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.oneto.nl.

Op de IJsselvliedtshow in Wezep waren een aantal Japanners en Rijnlanders ingezonden. Zowel de fraaiste Japanner als de fraaiste Rijnlander waren van S. Luchtenberg.

Op 15 februari 2020 wist Niels v/d Dool het fraaiste dier van onze clubrassen te brengen. Met een Japanner werd hij tweede van de show met het predicaat U. Een prachtige prestatie. 
A. Meinema bracht de fraaiste Rijnlander en D. Nicolai het fraaiste Eksterkonijn. De kwaliteit was van een zeer hoog niveau, want naast Niels met een U wisten meerdere fokkers het predicaat Fraai te behalen. Niels heeft al een mooi verhaal geschreven. Dat zal in et clubblad worden geplaats.

Op de provinciale show van Noord Holland waren 2 Japanners, 2 Eksterkonijnen en 2 Rijnlanders ingezonden. G.E.A. Grooten voorzag de dieren van een beoordeling. R. de Maaijer wist zoweldefraiste Japanner als de fraaiste Eksterkonijn te brengen. Biede dieren kregen een F. Remond de Maaijer had de fraaiste Rijnlander met de ZG.

In 2020 zal op 7 en 8 november een grote show georganiseerd worden in Nordhorn. Er worden meer dan 150 Japanners verwacht. Een prima mogelijkheid om aan bloedverversing in uw stam te komen. 
Ook kunt u daar inzenden. T.z.t kunt u een vraagprogramma opvragen bij de heer J. Vrielink.

Op de Überregionalen Scheckenclub Vergleichsschau te Rheinberg (Duitsland) wist H. Verrijdt een prachtige score te halen. 1x SG (95 punten) en 3x HV (96,5 punten)  is een geweldig resultaat.
Er waren 130 Rijnlanders ingezonden.

Op de Rammen, Hanen en Caviashow van OPKV te Ommen waren 2 Rijnlanders en 
7 Japanners ingeschreven. De fraaiste Rijnlander was van J.Heeringa met F 96. De fraaiste Japanner was van Niels v/d Dool met F 95,5. De dieren werden gekeurd door R. Meijer.

Op de tekeningrassen dag te Tiel op 16 februari 2019 had A. Hoogendijk het fraaiste dier van de clubrassen. De fraaiste Japanner was van R. Halbersma en het faaiste Eksterkonijn was van D. Nicolai. De dieren zijn gekeurd door resp. G. de Vries en J.G. Dersken. Er waren 19 Rijnlanders ingeschreven waarvan 1 blauw. Daarnaast 16 Japanners en 6 Eksterkonijnen ingeschreven.

Op de open tentoonstelling van O.K.E. te Eindhoven waren 5 Japanners ingeschreven. Deze zijn gekeurd door mevr. N.A.J.A.M. van Vugt. De fraaiste van deze Japanners was een voedster van T. Verhoeven met een ZG en 94.5 punten.

Op de Hanzeshow te Kampen waren 7 Japanners ingeschreven en 2 Rijnlanders. 
Deze zijn gekeurd door resp. J.Meijer en G. van Westerveld.
De fraaiste Japannner en Rijnlander waren van S. Luchtenberg. De Japanner kreeg een F met 95.5 punten. En de Rijnlander kreeg een F met 95 punten.

Op de Gaasterlandshow die dit jaar voor het laatst in de huidige opzet is gehouden waren 2 Rijnlanders ingeschreven. De fraaiste was van J. Heeringa met F 96.5 punten.

Op de IJsselvliedtshow 2018 waren 7 Japanners ingezonden. De fraaiste was van S. Luchtenberg. Ook waren er 9 Rijnlanders ingezonden waarvan 3 blauw. De fraaiste was van S. Luchtenberg. Beiden kregen het predicaat F. Op de Vechtdalshow 2018 waren 15 Japanners ingezonden. De fraaiste was van N. v/d Dool.Keurmeester J. Jipping kende het F predicaat met 97 punten toe aan een man oud.

Op de Rammen en Berenshow van 24 februari te Nunspeet waren 3 Rijnlanders ingezonden. J. Heeringa had de fraaiste. Deze Rijnlander werd tevens fraaiste dier van de Show. A. de Vos voorzag deze dieren van een beoordeling.

Op de Tekeningrassen-show in Tiel wist A. Hoogendijk met een Rijnlander zwart/geel het op 2 na mooiste Tekeningdier te brengen. De fraaiste Japanner was van R. Halbersma en het fraaiste Eksterkonijn was van D. Nicolai. Een verslag zal t.z.t. in o.a. KDM verschijnen. Fraaie Rijnlanders werden er ook gebracht door H. Verrijdt, S. Bijzitter, H. Höflich en G.Mulder. Fraaie Japanners werden er gebracht door  N.v/d Dool, T. Knoot en S. Luchtenberg.
Rijnlander blauw-geel


rijnlander zwart-geel


Eksterkonijn laatst bijgewerkt  24/12/2020

Copyright © 2010 Ned. Rijnlander Eksterkonijn en Japannerclub
door Webdesign Sidi, mjvanloo