Logo

Ned. Rijnlander- Eksterkonijn- en Japannerclub

japanner

Home

Vereniging

Bestuur

Rassen

Clubcompetitie

1e clubshow

2e clubshow

Fokkersdag

Tekeningrassendag

Lid worden?

Links

Gastenboek

Op deze pagina willen we uitslagen melden van leden van onze vereniging. Dus weet of bent u iemand die een succes behaald heeft op een show, geeft dat dan door aan j.a.m.mars@online.nl en we plaatsen het op de site!

                                BEHAALDE RESULTATEN

Op de GKC show te Strijen had Toon Knoot de fraaiste Japanner. Dit was een Man Jong. Deze kreeg een F met 95,5 punten. In totaal waren er 5 Japanners ingezonden. De dieren zijn gekeurd door P.Huygens.

En weer een fraai resultaat voor Jan Heeringa. Hij wist op de Franeker Olympiashow op 3 december weer een U te behalen met 98 punten. Ook deze keer weer met dezelfde ram die ook op de Tytjerksteradiel show van zich deed horen. Een prachtig resultaat .

Een bijzonder fraai resulaat was er voor J. Heeringa. Hij wist met een Rijnlander man jong een U met 98 punten te halen op de Tytjerksteradiel show te Burgum.  

Op de Wieringerland show op 12 en 13 november 2016 waren 2 Rijnlanders, 2 Japanners en 2 Eksterkonijnen ingeschreven. De dieren zijn gekeurd door A. Hertogh. De fraaiste was een Japanner (VJ) van R. de Maaijer met F 95 punten. 

Op de Frieslandshow 2016 waren 6 Japanners en 4 Rijnlanders ingeschreven. De dieren zijn gekeurd door A. Hertogh. De fraaiste Japanner was een Man jong van R. Halbersma met F 95 punten. De fraaiste Rijnlander was een Man Jong van J. Heeringa met F en 96punten. Op de open Tent. te Diepenheim waren 7 Rijnlanders ingeschreven. de fraaiste was van A.H. Grefte met een man oud en 95,5 punten. De dieren zijn gekeurd door J.G. Derksen.

Op de Vechtdal show te Slagharen waren 1 zwarte Rijnlander, 1 blauwe Rijnlander en 14 Japanners ingeschreven. De dieren werden gekeurd door M.L.J.M. Kok. De fraaiste Japanner was van Niels van den Dool met een Man Jong met F 96 punten. De fraaiste Rijnlander was van H.J. Reefhuis.

Op de Midden Veluwe show waren 3 Rijnlanders ingeschreven waarvan 1 blauw. De dieren werden gekeurd door J.A. Lanting. De fraaiste was de blauwe van G. Mulder.

Op de IJsselvliedt show te Wezep op 23 en 24 september 2016 waren 8 Japannners en 13 Rijnlanders ingeschreven. Van deze 13 waren er 4 in de kleurslag blauw. Ze werden van een beoordeling voorzien door G.E.A. Grooten. DE fraaiste Japanner was van S. Luchtenberg met een M.O. met F 95,5 punten. De fraaiste Rijnlander was van G. Mulder met een Man Jong met F 95,5 punten.

Op de Hanzeshow te Kampen op 18 en 19 december 2015 waren 6 Rijnlanders ingeschreven waarvan 1 blauw. De dieren zijn gekeurd door J.A. Lanting. De fraaiste was van Fokkerij "De Driekleur". Deze Rijnlander verdiende het F predicaat met 96 punten. Ook de blauwe Rijnlander was van Fokkerij "De Driekleur" met F en 95 punten. Maar liefst 5 van de ingezonden 6 dieren gingen naar huis met een F.

Op de Gelderlandshow te Wijchen op 18, 19 en 20 december 2015 waren 9 Rijnlanders ingeschreven. Deze zijn gekeurd door J.G. Derksen.e fraaiste was van L. Vorstenbosch. Dit dier verwierf het predicaat F met 96 punten.

.

Rijnlander blauw-geel


rijnlander zwart-geel


Eksterkonijn



 laatst bijgewerkt  03/12/2016

Copyright © 2010 Ned. Rijnlander Eksterkonijn en Japannerclub
door Webdesign Sidi, mjvanloo